Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet Lamsoor 8A Nieuwvliet

Lamsoor 8A Nieuwvliet Verkauft unter Vorbehalt

€ 450.000,-  Kosten Käufer

Typ Doppelhaushälfte (2/1 Dach)
Baujahr 1985
Oberfläche 449 m2
Wohnfläche 0 m2
Inhalt 0 m3
Preis € 450.000,-
Antritt in overleg

Deze ruime half-vrijstaande vakantiewoning is gelegen aan de rand van Bungalowpark St. Pierre met de tuin en terras gericht op het zuiden. 

Dit vakantiehuis beschikt in totaal over 4 slaapkamers, waarvan 3 slaapkamers op de begane grond en een vierde slaapkamer met eigen badkamer op de eerste etage. 

Indeling van de woning:

Entree met halletje, toegang tot de badkamer met doorloop naar slaapkamer 1. Vanuit de hal zijn ook slaapkamer 2 en 3 op de begane grond te bereiken. Woonkamer met zithoek en inbouwhaard, schuifdeur naar tuin en terras. Open keuken met eethoek en extra zitje in de uitbreiding die de woning ondergaan heeft. Vanuit dit zitje heeft u via de schuifdeur ook toegang tot een tweede terras.

De woning beschikt over parkeergelegenheid voor 2 autos op eigen terrein en een appart tuinhuisje. Buiten aangebouwd is er nog een berging met daarin een nieuwe cv-combi ketel.

De woning is een aantal jaren geleden uitgebreid waardoor er op de begane grond een extra ruime eethoek is ontstaan en er ook een extra (vierde) slaapkamer is gerealiseerd. De beide badkamers zijn ook netjes gerenoveerd.