Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad

Lepelblad 76 Nieuwvliet-Bad Verkauft

Kosten Käufer

Typ Lepelblad eckhaus
Baujahr 1979
Oberfläche 447 m2
Wohnfläche 74 m2
Inhalt 218 m3
Antritt in overleg

Geschakelde hoekwoning met 3 slaapkamers en tuin op het oosten en zuiden, gelegen in Bungalowpark St. Pierre in Nieuwvliet-Bad. 

Indeling: entree, binnenberging met cv-combiketel en meterkast, toilet, doucheruimte met douche en wastafel. Op de begane grond is één slaapkamer. Ruime half open keuken met inbouwkoelkast en gaskookplaat en eethoek. 

Via een hoogteverschil van 2 traptreden komt u in het woongedeelte met zithoek en haardkachel. Een grote schuifpui  biedt toegang tot de ruime tuin en het zuidgelegen terras.

Via de trap komt men op de bovenverdieping met twee extra slaapkamers.

Dit betreft een hoekwoning dus er is een ruime tuin die gelegen is op het oosten en zuiden. Parkeergelegenheid is aanwezig op eigen terrein. 

De woning is goed gelegen op loopafstand van het prachtige zandstrand van Nieuwvliet-Bad.