Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad

Lepelblad 49 Nieuwvliet-Bad Neu

€ 495.000,-  Kosten Käufer

Typ Lepelblad eckhaus
Baujahr 1979
Oberfläche 534 m2
Wohnfläche 96 m2
Inhalt 265 m3
Preis € 495.000,-
Antritt in overleg

Zeer fraai uitgebouwde vakantiewoning (hoekwoning) met 3 buiten terrassen en een eigen jeu- de- boule- baan, uitzicht op de duinen. Gelegen direct achter de duinen en duinopgang en vlak bij 2 strandpaviljoens en strandhuisjes.

Grote omheinde tuin, ligging op het zuiden en westen met 2 parkeerplaatsen voor auto’s op eigen terrein. Op het dak zijn zonnepanelen aanwezig (huurkoop), die efficiënt zijn.

 Indeling: Begane grond, uitgebouwde woonkamer, zithoek met open haard, en via de 2e schuifdeur toegang tot het overdekte zuid-terras. Via 1 traptrede, lager, komt u in de ruime volledig ingerichte keuken, met vaatwasser magnetron/oven, koelkast. Ruime eethoek met eettafel en 6 stoelen. 

In de hal staan de wasmachine en  droger en ‘n extra vrieskastje, achter een  schuifpaneel. Daar is ook de toegang tot; toilet en aparte douche en de 1e slaapkamer met 2 x eenpersoons bedden en 2e TV. Toegang vanuit slaapkamer naar badkamer met een bad, toilet en wastafel.

Via de trap in de woonkamer, er zijn traphekjes (boven en beneden), komt u op de eerste verdieping met een slaapkamer met 2 eenpersoons bedden en een 3e slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Tevens is er op de bovernverdieping een wasruimte met 3e toilet en wastafel.

In de ruime zonnige tuin staat een tuinhuis is 15 vierkante meter, verdeeld in 2 gedeeltes, ateliergedeelte en berghok voor gereedschap etc. Het ateliergedeelte heeft 2 openslaande deuren, hierin is een keukenblad met stromend water aanwezig, een extra ijskast met diepvriezer en is mogelijk ook als slaapplaats te gebruiken er staat n slaapbankje.

Extra is er nog een overdekt extra fietsenschuur, 2x3 m.

Via de achteruitgang , komt men direct achter de duinen, bij de strandopgang naar het mooie zandstrand van Nieuwvliet-Bad.